Czym sa weglowodany

Przekonasz się, że te pragnienia mogą być rozwiązane za pomocą jakiejś formy relaksu przed nurkowaniem do szafek! To, co nazywam głodem psychicznego niż fizycznego głodu!

2) gdy jesteś głodny fizycznie, to nie jest naprawdę ty!

Wewnątrz każdego człowieka są miliardy, co nazywamy microzyma.

Gdybyśmy żyli i jedli jak zostały zaprojektowane, aby nasze ciało pozostaje w stanie ” alkalicznej i tych małych stworzeń, z chęcią go o swojej działalności czekając kiedy umierają i zostają wprowadzone w celu rozłożenia naszego organizmu.

Jednak, niestety zostaliśmy „uszkodzony” przez zanieczyszczenia, fałszywej żywności i środków chemicznych z dowolnej liczby źródeł w naszym otoczeniu, tworząc bardzo strona główna naszej witryny kwaśne warunki wewnątrz nas, które popełniasz wielki przedmiot bardzo prosty, powodują wiele chorób, od podstawowych letargu do Caner, cukrzyca i choroby serca.

Dodaj do tego innych pierwiastków kwasotwórczych, takich jak stres psychiczny, ciągłego hałasu i narażenie na działanie fal elektromagnetycznych z technologią i robimy sobie do chodzenia bomby kwasowe!

Te małe microzymas są w stanie rozwijać się na bardziej złowieszczych nasties takich jak bakterie i drożdże, które rozwijają się w środowisku kwaśnym.

Te mocniejsze formy potrzebują paliwa żyć jak każda żywa istota.

Więc co oni nazywają się? WĘGLOWODANY!

Wpisz łaknienie węglowodanów!

Poprzez podjęcie kroków w celu alkalizować swoje ciało, źródła te pragnienia węglowodanów mogą być zabijane. Karmienie nich węglowodanów, aby spełniać swoje zachcianki służy jedynie do nasilenia problemu wysyłając cię do błędnego spiralę choroby, zmęczenia i tłustości!

3) W przypadku gdy tak naprawdę potrzebujemy węglowodanów?

Węglowodany są formą jedzenia, które organizm może strawić najłatwiej energii.

Mając na uwadze, większość z nas spędza większość każdego dnia usiadł na naszych backsides, powinno być oczywiste, że spożywanie węglowodanów śniadania (w tym specjalne K, płatki kukurydziane, owsianka, tosty itp) nie jest konieczne.

– autor artykułu